Hopp til innhold
logo

NorTrials

​NorTrials tilbyr én vei inn til kliniske studier for bedrifter og andre aktører som vil gjennomføre slike studier i Norge.

English
Diagram

NorTrials feasibilityportal

NorTrials feasibilityportal er et tilbud til legemiddel- og medisinsk utstyrsindustri som ønsker å komme i kontakt med norske utprøvermiljøer.

En vei inn (Feasibility Portal)
Illustrasjon Grafisk brukergrensesnitt

Dette er NorTrials

Her kan du lese om bakgrunnen for etableringen av NorTrials, hvordan vi er organisert og hvem som er våre samarbeidspartnere.

Om oss
Ikon

NorTrials-sentrene

NorTrials har etablert seks dedikerte kliniske forskningssentre innen definerte områder. Les mer om sentrene her.

NorTrials-sentrene
Diagram

Nyheter

 • Et blått nett med blå bakgrunn
  22. mai 2023
  Promoteringsbrosjyre for Norge som utprøverland

  NorTrials har, i samarbeid med bransjeforeningene for legemiddel- og medisinsk utstyrsindustri, LMI og Melanor, utarbeidet en elektronisk brosjyre for å promotere Norge som et foretrukket land for kliniske oppdragsstudier.

 • Åslaug Helland mottar prisen av kong Harald
  2. mai 2023
  Kong Olav Vs kreftforskningspris til Åslaug Helland

  Åslaug Helland, leder av NorTrials-senteret for kreft, mottok Olav Vs kreftforskningspris i en høytidelig seremoni i universitetsaulaen 2. mai.

 • Senterlederne og publikum
  24. april 2023
  Regionalt NorTrials-møte i Trondheim

  Torsdag 20. april var studiepersonell fra alle sykehus i Helse Midt-Norge samlet i Trondheim. Alle NorTrials-senterlederne fortalte om etableringen av sitt senter og videre planer for nasjonal nettverksbygging innenfor sine terapiområder.

Arrangementer i regi av NorTrials

 • Møte om etablering av forskningspost
  Nasjonal handlingsplan for kliniske studier, som kom i 2021, har en klar bestilling til sykehusene om å tilrettelegge for flere studier. Flere sykehus ønsker derfor å opprette egne forskningsposter, men hva skal til for å komme i gang og hvordan bør man organisere en forskningspost?
  8.
  juni
  2023